Over Triadome

Mijn naam is Monique Verburgt en mijn praktijk heet Triadome, praktijk voor gezondheidsbevordering van lichaam en geest.

Ik heb als opleidingsachtergrond Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Psycho analytische Hypnotherapie, Jungiaanse analytische therapie en Gezondheidscoaching. Naast deze opleidingen heb ik vele nascholingscursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van familieopstellingen, lichaamswerk, traumaverwerking, healing en hartcoherentie. Ik richt me met name op groei en herstel van de innerlijke balans van de persoon.

Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in het werken met mensen. Ik ga er vanuit dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Soms zijn er gebeurtenissen in ons leven die ons uit balans kunnen brengen. Dan is het fijn wanneer je iemand hebt die je kan ondersteunen om de balans te herstellen.

Het is dan ook hartverwarmend om van mensen te horen dat ze weer opbloeien. Ze geven aan dat hun leven verbetert op allerlei gebieden dit is prettig voor henzelf en ook hun omgeving.

Mijn nieuwste werkvorm is Reconnective HealingĀ®. Het geeft vaak bijzondere, en soms onverwachte, resultaten in slechts enkele sessies. Reconnective healing gaat veel verder dan alleen het bestrijden van klachten of symptomen, het brengt een volwassene maar ook kinderen als individu in balans.

De behandelingen bij Triadome zijn een combinatie van therapeutisch werk en Reconnective Healing.

Het uitgangspunt van Triadome is dat we als mens met elkaar en aan alles verbonden zijn.

Triadome werkt alleen met methodieken die hun meerwaarde wetenschappelijk hebben aangetoond. Ik refereer hier aan onder andere PhD.Bruce Lipton, Lynne McTaggart, Eric Pearl DC.

Ik ben een groot voorstander van samenwerking tussen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg waarin het een het ander niet hoeft uit te sluiten.

Ingeschreven bij de volgende beroepsverenigingen:

Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg
(SRBAG) registratienummer 113814

Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten
(NBVH) registratienummer 06009

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
(VIV) registratienummer 1907172

Opmerking: Behandeling bij Triadome is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Neem contact op
voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.