Triadome

Healingsvormen

Reconnective Healing® is een krachtige nieuwste vorm van energetische healing welke de kwaliteit van leven sterk verbeteren kan.

Healingsvormen

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.” Eric Pearl

GENEZENDE ENERGIE HERGEDEFINIEERD

Alles bestaat uit trillingen (frequenties). Daar is men het in de wetenschap al lang over eens (Einstein heeft het begin gemaakt met Kwantum theorie). En er zijn steeds meer bewijzen voor een verbondenheid (van frequenties) tussen ons en een veel groter geheel.

WAT IS RECONNECTIVE HEALING® ?

Reconnective Healing® is een krachtige nieuwste vorm van energetische healing welke de kwaliteit van leven sterk verbeteren kan. Het kan ons op verschillende niveau’s in balans brengen: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Onze lichaamscellen bevatten onder andere licht, wat overigens zichtbaar gemaakt kan worden met speciale apparatuur.

Een cel is een lichtdrager en licht in onze cellen speelt een sleutelrol bij de gezondheid. Als er iets in de gezondheid verandert, verandert er iets in de lichaamscellen aan de hoeveelheid licht. Onze lichaamscellen vernieuwen zich steeds. Wanneer een cel “verkeerde of zieke” informatie bezit, bij ziekte bijvoorbeeld, worden dezecellen met zieke informatie vernieuwd.

Wanneer cellen meer licht bevatten betekent dat dus meer gezonde informatie. Concreet kunnen we zeggen dat hierdoor de cellen met optimaal gezonde informatie worden vernieuwd wat heling bevordert.

Na een sessie Reconnective Healing® is aantoonbaar dat de hoeveelheid lichtuitstraling van cellen vermeerdert is omdat ze als het ware meeliften met deze nieuwe frequenties. Omdat de cellen hierdoor meer normale, gezonde informatie bevatten wordt hiermee ook het zelf genezend vermogen geactiveerd.

Het is niet te duiden in welke volgorde of vorm healing zich bij jou zal voltrekken. Bij dit totaalspectrum van frequenties van energie, licht en informatie lijken blokkades weg te vallen, waardoor mensen in een diepere verbinding komen met zichzelf en met hun omgeving.

Er zijn 1-3 sessies aanbevolen waarna het goed is om de healing de tijd te geven om zich te ontvouwen. Waar soms wel wat tijd voor nodig is, is het kunnen integreren van de nieuwe balans. Dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau. Soms kan uitbreiding met enkele sessies wenselijk zijn.

Reconnective Healing® en The Reconnection® zijn ontwikkeld door dr. Eric Pearl.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Kom je alleen voor de Reconnctive Healing zal de eerste afspraak ruim anderhalf uur in beslag nemen. We maken eerst kennis met elkaar en je krijgt vooraf informatie en uitleg. Ruim 30-40 minuten is voor de healing en de overige tijd voor een nagesprek.
Tijdens de sessie lig je geheel gekleed op een bed, je doet alleen je schoenen uit. Er is geen sprake van lichamelijk contact, je wordt dus niet aangeraakt door de behandelaar.
Het is goed om verwachtingen los te laten en je open te stellen voor wat zich aandient. Vertrouw erop dat je deelneemt aan een positief proces waarbij het universum je geeft wat je op dit moment nodig hebt.

Overigens dienen de sessies zo geurvrij mogelijk plaats te vinden, dus het is goed om parfum en/of geparfumeerde deodorant / zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessie te vermijden.

Door middel van Kirlian fotografie is aan de foto’s de energie zichtbaar in de handen van de practitioner zien vóór (links) en tijdens (rechts) de sessie.

WAT IS HET VERSCHIL MET ANDERE HEALINGSVORMEN?

Reconnective Healing® gaat verder dan alle andere vormen van energiewerk (bijvoorbeeld Reiki en Quantum Touch). Die vormen werken vaak met een deel van het totale energie-spectrum. Reconnective Healing® geeft toegang tot het totaalspectrum van zowel licht, energie als informatie.

RESULTATEN

Ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekers over de hele wereld onderzoeken Reconnective Healing om een verklaring te vinden voor wonderbaarlijke genezingen van kanker, AIDS-gerelateerde ziekten, epilepsie, multiple sclerosis, reuma en artrose, cerebrale parese en andere ernstige verdrukkingen.

Andere gerapporteerde resultaten van Reconnective Healing zijn:

  • algemeen gevoel van welbehagen en lichtheid
  • vrijer ademen door herstelde longcapaciteit
  • verminderde stress
  • een verbeterd immuunsysteem
  • verfijnde klier en orgaanfuncties
  • verbeterde spijsvertering en stoelgang
  • meer energie
  • verlichting van rugklachten, hoofdpijn, migraine
  • emotioneel beter in je vel

Kosten

De kosten bedragen € 85, per sessie, inclusief btw. Dit zowel voor een sessie in mijn praktijk als voor een sessie op afstand.